Изпълнителният директор на Телематик Интерактив с приз Executive of the Year на BEGE AWARDS

Изпълнителният директор на Телематик Интерактив България АД Лъчезар Петров бе отличен с наградата Executive of the Yearпо време на традиционните годишни BEGE Awards, които се връчват за 14 година за постижения в игралната и развлекателна индустрия на Европа. На събитието в 22 категории бяха отличени най-успелите и иновативни компании, продукти и решения в бранша.

„Много съм щастлив от наградата, но нека уточня, че тя не е лична, а е признание за целия забележителен екип на Телематик Интерактив“, коментира Лъчезар Петров. „За мен е удоволствие да бъда начело на специалисти, способни винаги да намерят иновативни решения с фокус върху клиента за постигането на ненадмината добавена стойност на нашите продукти и услуги. Благодаря, колеги!“, завърши той.

Лъчезар Петров има над 15 години опит в игралната индустрия. Започва кариерата си като букмейкър и крупие в игрална зала. През 2016 г. се присъединява към онлайн дивизията на Телематик Интерактив България АД, където не след дълго поема ръководството на дигиталната платформа Palms Bet. Става ръководител и на „Бизнес към бизнес“ дивизията, която през 2021 г. се отделя и е регистрирана като отделна компания под името СиТи Интерактив. Лъчезар Петров е изпълнителен директор и член на борда на директорите на Телематик Интерактив, както и управител на дъщерната компания СиТи Интерактив. От създаването на Телематик Интерактив през 2014 г. подходът на компанията е съсредоточен върху непрестанното развиване на най-добрите продукти и услуги, а успехът ѝ се основава на добри бизнес партньорства и заслужено доверие от страна на крайните потребители.