Социална отговорност

Социална отговорност

Телематик Интерактив България АД е лицензодържателят на една от най-големите платформи за казино игри и спортни залози в България Palms Bet и на бързоразвиващия се международен доставчик на софтуер за онлайн игри CT Interactive. С тази привилегия е свързана и отговорност: към екипа, към клиентите, към партньорите и към бизнеса.

Водена от своята отговорност, компанията участва в много общественополезни инициативи, подкрепя спортисти и насърчава прозрачността в игралната индустрия.

Каузи

Спонсорските споразумения между платформи за онлайн и игри и спортни залози и различни първенства, отбори или спортисти могат да бъдат изключително полезни, да поддържат правилното функциониране на съответните отбори или да стимулират доброто им развитие.

С тази цел Телематик Интерактив България АД, чрез оперирания от компанията бранд Palms Bet, подкрепя и развива българския спорт. Palms Bet са официален спонсор на един от най-големите спортни клубове в България – ПФК Левски, на Федерацията по художествена гимнастика и Златните момичета на България, както и на обещаващия професионален боксьор Владимир Георгиев.