За нас

Телематик Интерактив България АД е лицензодържателят на една от най-големите платформи за казино игри и спортни залози в България – www.palmsbet.com, и е собственик на доставчика на игрално съдържание CT Interactive. От създаването на Телематик Интерактив България АД през 2014 г., подходът на компанията е съсредоточен върху непрестанното развиване на най-добрите продукти и услуги, а успехът й се основава на добри бизнес партньорства и заслужено доверие от страна на крайните потребители. Телематик Интерактив България АД се гордее със силния си екип от специалисти, намиращи винаги иновативни решения и с фокуса си върху клиента, даващ ненадмината добавена стойност.

Мисия

Водена от силната си воля за успех, Телематик Интерактив България АД се стреми да предоставя продукти и услуги с най-високо качество, които да забавляват и вълнуват потребителите, като позволяват на хората по целия свят да усетят игрално изживяване от „следващо ниво“. За Телематик Интерактив България АД не е достатъчно да са успешни. Компанията се старае да оставя винаги положителен отпечатък както върху индустрията, така и върху обществения живот като цяло.

Визия

Чрез добре подбраните си визуални и вербални послания, Телематик Интерактив България АД изразява „личността“ на компанията и се откроява в силно конкурентната игрална индустрия. Вярна на принципите си, Телематик Интерактив България АД никога няма да се насочи към дейности, нарушаващи утвърдения й кодекс на поведение. Компанията вярва в ценностите, създадени, за да гарантират, че корпоративната култура ще бъде запазена, а Телематик Интерактив България АД ще продължи да бъде успешна.

Крайни собственици на мажоритарния акционер

Мило Борисов

Инженер и предприемач с над 30-годишен опит в игралната индустрия, той е международно признат визионер и е сред водещите фигури в сектора по света. С безпогрешен бизнес усет, той задава посоката за развитие на компанията, а задълбочените му познания имат водеща роля при разработка на продуктите и организация на процесите във фирмата. Борисов е сред пионерите в сферата на игралната индустрия в България и е основател на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите в хазарта индустрия (БТАПОИИ), която миналата година се ребрандира и промени името си на Асоциация на игралната индустрия в България.

Роси МакКий

Има дългогодишен опит в игралната индустрия и експертиза в международното бизнес развитие и позициониране. Основният й фокус е развитие на пазарите в Северна и Южна Америка. Тя дефинира посоките на растеж на компанията, вземайки предвид потенциала и нуждите на пазарите. Благодарение на своите детайлни познания, както и на проучвания, успява да идентифицира ключови тенденции, които определят стратегическите планове за развитие. Роси МакКий е почетен член на Управителния съвет на Асоциация на игралната индустрия в България.

Мениджърски екип

Лъчезар Петров

Изпълнителен директор и Член на борда на директорите

Десислава Панова

Председател на Съвета на директорите

Емил Георгиев

Член на Борда на директорите

Димитър Недков

Директор връзки с международни инвеститори