За нас

Телематик Интерактив България АД е лицензодържателят на една от най-големите платформи за казино игри и спортни залози в България – www.palmsbet.com, и е собственик на доставчика на игрално съдържание CT Interactive. От създаването на Телематик Интерактив България АД през 2014 г., подходът на компанията е съсредоточен върху непрестанното развиване на най-добрите продукти и услуги, а успехът й се основава на добри бизнес партньорства и заслужено доверие от страна на крайните потребители. Телематик Интерактив България АД се гордее със силния си екип от специалисти, намиращи винаги иновативни решения и с фокуса си върху клиента, даващ ненадмината добавена стойност.

Мисия

Водена от силната си воля за успех, Телематик Интерактив България АД се стреми да предоставя продукти и услуги с най-високо качество, които да забавляват и вълнуват потребителите, като позволяват на хората по целия свят да усетят игрално изживяване от „следващо ниво“. За Телематик Интерактив България АД не е достатъчно да са успешни. Компанията се старае да оставя винаги положителен отпечатък както върху индустрията, така и върху обществения живот като цяло.

Визия

Чрез добре подбраните си визуални и вербални послания, Телематик Интерактив България АД изразява „личността“ на компанията и се откроява в силно конкурентната игрална индустрия. Вярна на принципите си, Телематик Интерактив България АД никога няма да се насочи към дейности, нарушаващи утвърдения й кодекс на поведение. Компанията вярва в ценностите, създадени, за да гарантират, че корпоративната култура ще бъде запазена, а Телематик Интерактив България АД ще продължи да бъде успешна.

История

2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Крайни собственици на мажоритарния акционер

Мило Борисов

Инженер и предприемач с над 30-годишен опит в игралната индустрия, той е международно признат визионер и е сред водещите фигури в сектора по света. С безпогрешен бизнес усет, той задава посоката за развитие на компанията, а задълбочените му познания имат водеща роля при разработка на продуктите и организация на процесите във фирмата. Борисов е сред пионерите в сферата на игралната индустрия в България и е основател на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите в хазарта индустрия (БТАПОИИ), която миналата година се ребрандира и промени името си на Асоциация на игралната индустрия в България.

Роси МакКий

Има дългогодишен опит в игралната индустрия и експертиза в международното бизнес развитие и позициониране. Основният й фокус е развитие на пазарите в Северна и Южна Америка. Тя дефинира посоките на растеж на компанията, вземайки предвид потенциала и нуждите на пазарите. Благодарение на своите детайлни познания, както и на проучвания, успява да идентифицира ключови тенденции, които определят стратегическите планове за развитие. Роси МакКий е почетен член на Управителния съвет на Асоциация на игралната индустрия в България.

Мениджърски екип

Лъчезар Петров

Изпълнителен директор и Член на борда на директорите

Десислава Панова

Председател на Съвета на директорите

Емил Георгиев

Член на Борда на директорите