Крайният собственик на Телематик Интерактив бе домакин на футболна легенда

Мило Борисов, краен собственик на мажоритарния акционер в Телематик Интерактив България АД, беше домакин на футболната легенда Гайска Мендиета, който бе у нас по покана на компанията в рамките на партньорството между Palms Bet и LALIGA.


Един от най-емблематичните испански футболисти от края на миналото и началото на настоящото хилядолетие зарадва стотици свои почитатели по време на тазгодишното изложение BEGE, проведено за 14-и път в София на 22-23 ноември. Той бе на щанда на Palms Bet и LALIGA и бе посрещнат от Мило Борисов, който му подари специално поръчана за целта фланелка на ПФК „Левски“ с изписано името на испанската легенда и номер 6.

В продължение на повече от четири часа избираният на два пъти за най-добър халф в Шампионската лига испанец раздава автографи и се снима с всички фенове, следили изявите му през годините най-вече с екипа на Валенсия.


Легендарният футболист плени с отиграванията си цяло едно поколение, има 303 мача и 59 гола за „прилепите“, с които достигна до финала в Шампионската лига в два поредни сезона – 1999/2000 и 2000/2001. С Валенсия Мендиета спечели Купата на Краля (1999) и Суперкупата на Испания (1999). За националния отбор на Испания Гайска записа 40 мача и 8 гола, като участва на Евро 2000 и Мондиал 2002.


Гостуването на техничния испанец бе поредната съвместна инициатива между Palms Bet и LALIGA.