„Телематик Интерактив“ награди млад български композитор

Първата публична компания от игралната индустрия в страната даде награда на избрания за любимец на публиката в конкурса „Млад български композитор“, организиран от Palms Music и Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Телематик Интерактив подкрепи конкурса като осигури наградния фонд за музикалната творба, избрана за най-добра от аудиторията.

По време на официалната церемония по награждаването Роси МакКий, мажоритарен собственик на Телематик Интерактив, връчи наградата на Емир Ахмед за неговата композиция „Ръченица-фантазия“.

„За нас е невероятно удоволствие да се включим в тази инициатива и да съдействаме на един толкова талантлив композитор като Емир Ахмед в реализирането на мечтите му. За нас това е само началото, защото подкрепата на младите таланти е наша кауза“, заяви Роси МакКий.

„Признателен съм на Телематик Интерактив за наградата и благодаря на всички, които ме подкрепиха. Това, което правите е много важно за младите творци“, обясни Емир Ахмед, докато взимаше наградата.