Телематик Интерактив номиниран за награда за връзка с инвеститорите

Първата публична компания от игралната индустрия в България – Телематик Интерактив е номинирана в категория „Най-добри IR инициативи“, които се връчват на директори за връзка с инвеститорите и техните компании на годишните IR награди 2023.

Събитието се организира от Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България и ще се проведе на  07.12.2023 г. По време на него ще бъдат отличени най-добрите директори за връзки с инвеститорите и техните компании въз основа на проведено независимо проучване сред финансови анализатори, институционални и индивидуални инвеститори и други участници на капиталовия пазар.

IR AWARDS 2023 е най-голямото и значимо събитие на АДВИБ. Ежегодно участници в мероприятието са: мениджъри по връзки с инвеститорите, финансови директори, медийни партньори, финансови анализатори, представители на инвестиционни посредници, големи български институционални и индивидуални инвеститори. 

Всяка година Годишните награди на АДВИБ подпомагат социална кауза, тази година чрез покупка на изделия ще бъде подкрепено Социално предприятие Пловдив – единственото място в България, в което са запазени традициите за ръчна и автентична изработка на коледни играчки от стъкло и където голяма част от дейностите се извършват от лица с увреждания.