Роси МакКий ще участва в панелна дискусия по време на SBC Summit 2024 в Лисабон

Роси МакКий, предприемач и съосновател на Telematic Interactive, CT Interactive и CT Gaming, ще вземе участие в панелната дискусия на SBC Summit 2024 на тема „Стратегии за подобряване на потребителското преживяване посредством многоканална комуникация“, която ще се проведе на 24 септември.

В дискусията ще се обсъди как бизнесите могат да използват най-съвременните технологии, за да осигурят безпроблемно преживяване в онлайн и офлайн платформите. Г-жа МакКий, заедно с другите участници, ще анализира как успешните практики за комуникация на онлайн игрите с потребителите, като персонализирания маркетинг и анализ на данни, могат да подобрят изживяването в наземните казина.

Освен това, панелистите ще направят оценка настоящото състояние на стратегиите за многоканална комуникация, които се прилагат в индустрията, като ще разгледат дали бизнесите се възползват напълно от потенциала за увеличаване на ангажираността и удовлетворението на потребителите. Дискусията ще включва и как въпросните стратегии отговарят на съвременните потребителски очаквания.

Експертният опит на Роси МакКий в гейминг сектора ще предостави ценни идеи за преодоляване на тези предизвикателства. Участниците могат да очакват да извлекат полезни съвети за създаването на унифицирано потребителско изживяване.