Телематик Интерактив България АД стана член на Българския форум на бизнес лидерите

Публичната компания Телематик Интерактив Българиа АД стана член на Българския форум на бизнес лидерите. Решението за присъединяването на компанията беше взето от Борда на Форума по време на последното редовно заседание, проведено преди дни. По този начин дружеството стана част от организация, която активно насърчава практики като фирмена социална отговорност, прозрачност в управлението и устойчивото развитие на бизнеса.

Телематик Интерактив България АД е първата компания от игралната индустрия, която е листната на Българската фондова борса. През годините тя се отличи с предлагането на иновативни продукти, със значими социални инициативи и устойчива корпорпоративна култура. Дружеството е спонсор на ПФК „Левски“, на Българската федерация по художествена гимнастика и на различни индивидуални спортисти.

„За нас е чест да бъдем част от Българския форум на бизнес лидерите. Принципите, които организацията промотира, съвпадат с нашите и вярвам, че това е една стабилна основа, върху която ще работим заедно“, заяви Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Телематик Интерактив.

„Ние високо ценим Вашето отношение към принципите на етичното бизнес поведение и разчитаме на подкрепата Ви за популяризирането им“, обясниха от организацията.

Българският форум на бизнес лидерите е основан през 1998 г. и обединява над 120 водещи български и международни компании и индивидуални членове, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин.