„Телематик Интерактив“ партнира на форума „Силата на инвестициите“

Първата българска компания от игралната индустрия за втора поредна година бе официален партньор на финансовия форум „Силата на инвестициите. Алтернативи и възможности 2024 г.“. Събитието са организира ежегодно от Инфосток и тази година се проведе на 19-и октомври в столицата.

Форумът се състоя от три панела, в които финансови експерти обсъдиха актуалното състоянието на родния капиталов пазар, международните пазари, развитието на дигиталните валути и изкуствения интелект.

„Силата на инвестициите. Алтернативи и възможности 2024 г.“ се проведе под формата на дискусия, по време на която водещи експерти и професионалисти разгледаха развитието на финансовите пазари и най-новите тенденции в инвестирането. В края на всеки панел бе оставено време за въпроси.

Сред лекторите на тазгодишния форум бяха Васил Големански, изпълнителен директор на Централен депозитар; д-р Валентина Григорова-Генчев, директор „Злато и нумизматика“, Първа Инвестиционна Банка; Стойне Василев, независим личен финансов консултант и много други водещи лица от сферата на финансите.