Телематик Интерактив България АД с награда „Най-забележителна компания в игралния сектор на годината“

Компанията „Телематик Интерактив България“ АД спечели престижното отличие „Най-забележителна компания в игралния сектор на годината“ по време на наградите BEGE 2022. Церемонията се проведе на 23 ноември в клуб „Мегами“ в хотел „Маринела“, София.

В началото на тази година дружеството стана първата компания от игралната индустрия, която излезе на Българската фондова борса. „За нас е огромна привилегия да получим това отличие в първата година от излизането ни на Българската фондова борса. От 2014 г. насам дружеството не е преставало да се развива, към този момент нашият екип наброява повече от 100 души квалифицирани специалисти, които ежедневно работят за престижа и разрастването на компанията“, коментира глaвният изпълнитeлeн диpeĸтop нa „Teлeмaтиĸ Интepaĸтив Бългapия“ Лъчeзap Πeтpoв.

Церемонията на наградите BEGE AWARDS се организира от Асоциацията на игралната индустрия в България от 2008 г. насам. По време на събитието се отличават водещи производители и компании, които имат значителен принос за развитието на игралната индустрия. Събитието е част от Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия, което събира производители; доставчици; наземни и онлайн оператори; афилиейти; доставчици на платежни услуги; медии и асоциации от сектора.