Телематик Интерактив България АД е партньор на икономическия форум „Силата на инвестициите“

Първата българска публична компания от игралната индустрия, листната на Българската фондова борса, „Телематик Интерактив България“ АД е партньор на второто издание на финансовия форум „Силата на инвестициите. Алтернативи и възможности 2023“Събитието ще се състои на 13 октомври в София в хотел InterContinental.

Организаторите от Infostock.bg са поканили признати експерти в областта на икономиката и финансите, които ще разискват актуални теми и различни възможности за инвестиции.

„Форумът е значимо събитие и касае всеки, който има отношение към финансовите пазари. Ние с удоволствие партнираме на тази инициатива. Подобни активности са полезни и са чудесна платформа за обмяна на идеи и опит между професионалисти. Темити са насочени към практични въпроси, които в момента са много актуални “, обясни Лъчезар Петров, изпълнителен директор и член на борда на диреторите на Телематик Интерактив България АД.  

Първата тема на бизнес форума „Силата на инвестициите“ ще бъде „Българският капиталов пазар – перспективи и възможности. Какво да очакваме през 2023 година?“. Вторият панел касае „Международните пазари: Заплахи и възможности 2023 г.“. Сесията продължава с въпросите, свързани с „Алтернативни инвестиции – възможност за диверсификация в среда на несигурност“. Накрая форумът ще завърши с workshop на тема „Как на практика да се защитим от инфлацията?“.