Телематик Интерактив България АД участва в обучението на Фондация „Отговорна игра“

Телематик Интерактив България АД участва в обучението на Фондация „Отговорна игра“, което се проведе на 29-ти септември в клуб Black and White в Grand Hotel Millenium Sofia. Събитието беше водено от експертите от Асоциацията за рехабилитация на зависими „Солидарност“ – Марина Попова, психолог и семеен консултант в НИЛНАХ, и Светослав Кирилов, терапевтичен директор и член на Асоциацията.

Темата на семинара „Първи симптоми на хазартна зависимост при играчи в риск. Техники за интервенции за намаляване на риска от развиване на хазартна зависимост“ събра над 50 души от сектора. Целта на занятието беше да развие уменията на отделните участници, чрез които да разпознават първите признаци на зависимост при клиентите.

Каузата отговорна игра е неделима част от социалната политика на Телематик Интерактив България АД. Компанията и занапред ще продължава да подкрепя организацията, като съдейства за провеждането на подобен тип мероприятия. Тя припознава мисията на Фондацията да доставя качествено и практически насочено съдържание към професионалистите в бранша.